Известие

Collapse
No announcement yet.

Новак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новак

Весели празници на всички точно направих покупката на колата Алфа Ромео 156 1.8 . Много съм радостен и още леко в транс, но забелязах форума и ми стана ясно че без ваша помощ моята кола няма да я бъде така че мисля да ви помоля да ми обясните основните работи по колата.
    Отделно искам да попитам вътре има много колонки даже и до дръжките на вратите, а моята нова придобивка няма CD искам да попитам какво бихте ме посъветвали като съм готов да отделя към 200лв. и по-важното на сички CD-та пише 4*50 Вата или подобно а като гелдах мойте колони са повече. Какво да направя по въпроса какво да си взема плс помогнете.
    Другото моята незнам защо е без централно заклучване и аларма ако може и там да кажете някакво решение. Мислих си не може ли да я направя да се отваря и затваря с копче и другото дръжките ми се струват много старомодни може ли да ги сменя
    Знам че съм доста взискателен , но се надявам да ме разберете и да ми окажете нужната помощ, а след като навляза в нещата и аз ще помагам с каквото мога.

Здравей колега
    честита нова придобивка и много беЗаварийни километри с нея.

Относно централното Заключване.... ами само ще ти кажа,че АЛФА 156 беЗ централно Заключване няма пройЗведена, Защо твойто не работи така от далеко едва ли някой ще може да ти каже с точност.
    А относно дръжките на вратите , просто ме остави беЗ думи...

Comment

Първо честито за колата , за CD-то си вземи Sony GT 20 до 200 лв за мен това е правилния избор , за колоните всички ще ти свирят споко, а за дръжките твойта явно е рядък модел щото повечето нямат (отзад)
      Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

За централното най вероятно ти е изплякал бушона
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

първо мерси на всички за отговорите иначе отзад няма дръжките са стандартни за мдоела мен предните нещо не ми харесват ама като цяло не са ми чак проблем
          за централното и аз така предположих е би трябвало да има ама ключа , който ми дадоха е просто ключ няма никакви копчета за отключване от далеч и прочие иначе заключването е като завъртя моята си врата всички други се заключват чудех се дали не може да стане с дистанционно . Това със заключването нещо съвсем се обърках, но както казах е въртя моята и всички други се заключват иначе ми дадоха два ключа и един за резервоара.
          П.С. Някой може ли да ми каже колко ще харчи горе доло като се сметне,че е 1.8 и е 120коня. Това,че няма бордови компютър дали ще ми е от + или - или пък въобще няма да ми се отрази .

Comment

Да не би да е 1.6 120 коня.Защото 1.8 е 144.Да не би да се бъркаш нещо.
            BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
            ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
            BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Колега, що се отнася до дръжките ако искаш да са по "модерни" трябваше да си вземеш Лада петица
              Alfa Romeo 156 1.6 TS 2000г.

Comment

Поздрави и от мен ! Да си жив и здрав да си я караш с кеф и много безавариини километри! Относно дръжките се изказа доста неподготвен/извинявай,но е така/.Те са една от многото емблематични неща за Алфа Ромео и не ги споменавай повече като кусур,защото колегите от този форум сме чувствителни на тема"Алфа". Иначе бъди сигурен,че ако имаш проблем всеки ще ти помогне с каквото може.Доста хора са технически грамотни, имат натрупан опит и са доста услужливи. Ползвай при необходимост търсачката в горния ляв ъгъл,рови за създадени. ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2008г. !!!!!
                Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Здравей и от мен, колега. Честита покупка и много безаварийни километри.
                  Сега по въпроса с централното. Мойта кола като я взех, не ми работеше копчето на ключа. Сложих си аларма при един мой приятел и просто ми направи дистанционното да отключва и заключва вратите. С това си реших проблема.
                  Относно озвучаването. Аз съм с ЦД Ел Джи 4х55 и съм захранил с него 6 колони, 2 пищялки и бас каса с усилвател. Всичко си свири екстра. Само трябва да внимаваш кои колони къде ги врузваш, за да можеш после да си правиш хастройки.
                  Относно дръжките. Незнам за другите колеги от форума, но аз лично не си представям 156 с други дръжки (мищо, че тези са като от мисквич 8ца)....
                  Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                  Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                  Alfa Romeo 90 2.0 '87
                  sigpic

Comment

Честито и от мен.
                    Почти всички свестни аларми / че дори и всички / имат опция за командване на централното заключване на колата. Така че споко - всеки разбиращ си от работата алармаджия ще ти я направи.
                    Моето CD е MOSFET и на оригиналните говорители в колата / моята е както при теб / им идва малко "ташкън". Ама здраве да е - като се скъсат ще слагам други.
                    Хайде - безаварийни!!!
                    Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
                    Citroen BX-19GT, 85
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex

Comment

колега честито и от мен , ама да ти кажа тва дето искаш да си отваряш вратите с копче преди 2 години секи голф и астра на бояна го имаха! моляте не причинявай тия селянии на Алфата!
                      ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
                        първо мерси на всички за отговорите иначе отзад няма дръжките са стандартни за мдоела мен предните нещо не ми харесват ама като цяло не са ми чак проблем
                        за централното и аз така предположих е би трябвало да има ама ключа , който ми дадоха е просто ключ няма никакви копчета за отключване от далеч и прочие иначе заключването е като завъртя моята си врата всички други се заключват чудех се дали не може да стане с дистанционно . Това със заключването нещо съвсем се обърках, но както казах е въртя моята и всички други се заключват иначе ми дадоха два ключа и един за резервоара.
                        П.С. Някой може ли да ми каже колко ще харчи горе доло като се сметне,че е 1.8 и е 120коня. Това,че няма бордови компютър дали ще ми е от + или - или пък въобще няма да ми се отрази .
                        щом като ключът ти не е оригинален е нормално да няма откъде да задействаш централното. като сложиш аларма да ти го вържат към нея. а за това че е 120 кс и аз се учудвам. откъде го намериха този мотор 1,8 с толкова малко коне.
                        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

дистанционно централно заключване на моделите до фейслифта
                          е екстра, която се заплаща и е нормално да я нямаш
                          почти всяка аларма има възможност да управлява ЦЗ

Comment

Колата е или 1.8 144кс или 1.6 120кс няма друго положение.
                            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

иначе ми дадоха два ключа и един за резервоара.
                              П.С. Някой може ли да ми каже колко ще харчи горе доло като се сметне,че е 1.8 и е 120коня. Това,че няма бордови компютър дали ще ми е от + или - или пък въобще няма да ми се отрази .[/quote]
                              Къв е тоя ключ за резервоара дет са ти дали що моя резервоар се отваря отвътре дето се отваря багажника.Има и още едно място за отваряне - вътре от багажника ,има една връвка за аварийно отваряне ако ти се прецака другото.Пускам ти и една снимка - кат купих колата ми дадоха 2 такива двоики.Малкото ключе е за аварийно спиране на алармата.А пък за горенето на хартия гори 6,4 за извънградско ,някъде кам 8 за смесен цикъл и 11.2 за градско иначе кот сипеш си го изгаря.Много зависи как караш .Иначе мотора 1.8 е 144 кончета.Да си я караш със здраве.
                              ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Working...
                              X